Modifiye Araç Tutkunları Stadyum Otoparkında Buluşuyor

Konya'da modifiyeli araçlar 6 Kasım'da Konya Büyükşehir Stadyum'u otoparkında buluşacak. Katılımın ücretsiz olacağı etkinliğin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Modifiye Araç Tutkunları Stadyum Otoparkında Buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da 6 Kasım Pazar günü saat 15.00'da Konya Büyükşehir Stadyum'u otoparkında düzenlenecek olan Modifiyeli Araçlar Toplantısına vatandaşlardan yoğun talep ve ilgi olması bekleniyor. Etkinlikte ses sistemli araçlar, motorsikletler, modifiyeli ve güçlendirilmiş benzersiz araçlar yer alacak. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.

ETK Garage Modifiye grubu yöneticisi Tevfik Kapar "Tüm Konya halkını bu etkinlikle birlikte aramızda görmekten onur duyarız. Gelin birlikte Konyamızı en güzel şekilde temsil edelim. Bildiğiniz üzre bu tip organizasyonlar başka şehirlerde yapılıyor ve müthiş ilgi duyuluyor. Konya merkezde bu tarz etkinlikler yapılamıyor izin almakta zorluk çekiyorduk ancak şuan geldiğimiz noktada gerekli tüm izinlerimizi aldık ve emniyet güçleri ile birlikte bu organizasyonu gerçekleştireceğiz. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim, alanda görüşmek üzere Allah'a emanet olun." dedi.

İşte modifiye fuarı ile ilgili detaylar;