Mermer ocağı işçilerinin kazasında ölü sayısı 6'ya yükseldi

Karaman'da mermer ocağı işçilerini taşıyan cipin şarampole devrildiği kazada yaralanan Ali Gökmen, 52 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Bu durumla birlikte, kaza sonucu ölenlerin sayısı 6'ya yükselmiş oldu.

Mermer ocağı işçilerinin kazasında ölü sayısı 6'ya yükseldi

Karaman'da mermer ocağı işçilerini taşıyan cipin şarampole devrildiği kazada yaralanan Ali Gökmen, 52 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

KAZADA ÖLENLERİN SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Kaza, 3 Nisan günü Aybastı köyünde meydana geldi. Mermer ocağında çalışan 6 işçi, iş yerine ait ciple kent merkezine gitmek üzere yola çıktı.

Ancak cip sürücüsünün kontrolünden çıkarak 20 metrelik bir uçuruma yuvarlandı. Kazada araçtan fırlayan 6 işçiden Ali Gökmen yaralandı, ancak diğer işçiler Ali Çelik, Harun Keş, Üzeyir Ceylan, Mevlüt Güven ve Mustafa Güler hayatını kaybetti.

52 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı olarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ali Gökmen, daha sonra Konya'daki Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tedavi sürecindeki yaşam mücadelesini 52 gün sonra kaybederek vefat etti.

Ali Gökmen'in ölümüyle birlikte kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.