Meramlı sporcu Türkiye üçüncüsü oldu

Meram Belediyesporlu milli sporcu Abdullah Dönmez, Erzurum'da gerçekleştirilen Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda üçüncülüğü kazanarak önemli bir başarının altına imza attı. Öte yandan Abdullah Dönmez ile birlikte Meram Belediyesporlu Selin Sıtkı da milli takım seçmelerine girmeye girmeye hak kazandı.

Meramlı sporcu Türkiye üçüncüsü oldu

17 - 21 Eylül tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olmaya devam ediyor. 73 ilden, 750 kulübe bağlı 2200 sporcunun katıldığı turnuvada Meram Belediyesporlu taekwondoculardan milli sporcu Abdullah Dönmez 54 kg’da ard arda yaptığı 7 zorlu maçın ardından Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Abdullah Dönmez bronz madalyasını hemşehrisi Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin elinden aldı. Öte yandan Abdullah Dönmez ile birlikte ilk sekize girmeyi başaran Meram Belediyesporlu taekwondocu Selin Sıtkı  Avrupa Ümitler Taekwondo Milli Takım seçmelerine katımaya hak kazandılar. 

Meramlı sporcu Türkiye üçüncüsü oldu

    BAŞKAN KAVUŞ; “SPORCULARIMIZ İLÇEMİZİ GURURLANDIRIYOR” 

Meram Belediyespor’un ulusal ve uluslararası şampiyonalarda şehri ve ilçeyi en güzel şekilde temsil ettiğini ve gurur duyulacak başarıların altına imza attığını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’ndan üçüncülükle dönen Abdullah Dönmez ile milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanan Selin Sıktı’yı tebrik etti. Kulüpte spor yapan gençlerin katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri başarılarla adlarından her zaman söz ettirdiğine vurgu yapan Başkan Kavuş, “Bize bu sevinci ve gururu yaşatan tüm sporcularımı, antrenörlerini ve tabi ki çocuklarını spora teşvik eden ve başarılarında büyük pay sahibi olan ailelerini yürekten kutluyor, sporcu kardeşlerimin başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.