MERAM GÖDENE EVLERİ'NİN TEMELİ ATILDI

Meram'ın yaşadığı tarihi değişim ve dönüşüm sürecinde bir eşik daha geçildi. Meram Belediyesi öncülüğünde kurulan Gödene Evleri'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

MERAM GÖDENE EVLERİ'NİN TEMELİ ATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Azim, gayret ve fedakarlıklarla yapılanların nihayetinde Meram, gümbür gümbür bir değişim ve dönüşüm süreci yaşıyor” diye konuştu.

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM GÜMBÜR GÜMBÜR BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRECİ YAŞIYOR”

Meram'ın Büyük Konut Hamlesi'nde bir eşik daha geçildi. Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Gödene Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Ali İmran Arıtan, Karatay Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Ünlü, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, Meram Belediye Meclisi Üyeleri, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

BAŞKAN KAVUŞ; “İCRAATLARIMIZ, HİZMETLERİMİZ VE PROJELERİMİZLE HEMŞEHRİLERİMİN KARŞISINDA OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK VE ONUR DUYUYORUM”

Törenin açılış konuşmasında dört yıla yaklaşan hizmet serüveninde Meram’ın yaşadığı değişim ve dönüşüm süreci hakkında kısa bir bilgi veren Meram Başkanı Mustafa Kavuş, hizmetlerini büyük bir özveri, gayret ve heyecanla sürdürdüklerinin altını çizdi. İlçenin bu süreci, bir tarafta atılan temeller, diğer tarafta tamamlanan hizmetler, başlatılan projeler, kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına uzak mahallelerden merkeze her Meramlı için hemen hemen her alanda yürüttükleri projelerle yaşadığını ifade eden Başkan Kavuş, “Türkiye’ye örnek fiziki yatırımlarımız, eğitim, sağlık, tarım, sosyal ve spor alanındaki projelerimiz ve desteklerimiz ile burada saymakta zorlanacağım onlarca yatırım, proje, icraatla bugün sizlerin ve hemşehrilerimizin karşısında olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okunan dua ile 276 konutluk Gödene Evleri’nin temeli atıldı.

MERAM GÖDENE EVLERİ'NİN TEMELİ ATILDI
MERAM GÖDENE EVLERİ'NİN TEMELİ ATILDI