Köpeğin saldırdığı kadın hayatını kaybetti

Köpeğin saldırdığı 65 yaşındaki kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerden sonra yaşlı kadının cansız bedeni Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köpeğin saldırdığı kadın hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde bir köyde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, Dudu Berk (65), evinin yakınlarında ekmek kırıntılarını yiyen köpeğe yaklaşmasıyla köpeğin saldırısına uğradı. Çevrede olayı gören bir vatandaş müdahale etse de başarılı olamadı.

TÜFEKLE MÜDAHALE EDİLDİ

Kadını kurtarmak için köpeğe tüfekle müdahale edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptığı kontrolde kadının hayatını kaybettiğini belirledi. İlk belirlemelere göre yaşlı kadının boğazından ve kafasından ısırıldığı öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cansız bedeni Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

KONYA'YA GÖNDERİLDİ

Karaman’da saldırdığı 65 yaşındaki Dudu Berk’i ısırarak öldüren çoban köpeğinin, kuduz olup olmadığının belirlenebilmesi için Konya'ya gönderili. İHA