Konyaspor, Kasımpaşa Deplasmanında Galibiyetle Ayrıldı

Konyaspor, zorlu Kasımpaşa deplasmanında mağlup duruma düşmesine rağmen Calvo ve Mame Diouf'un golleriyle galip gelerek taraftarlarını sevindirdi.

Konyaspor, Kasımpaşa Deplasmanında Galibiyetle Ayrıldı

Konyaspor, zorlu Kasımpaşa deplasmanında mağlup duruma düşmesine karşın ilk yarıda bulduğu 2 golle rakibini devirmeyi başardı ve taraftarına bayram hediyesi verdi.

Yeşil-beyazlıların golleri, Calvo ve deplasman golcüsü Mame Diouf'tan geldi. Bu galibiyetle Konyaspor, ligdeki puanını artırarak daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Öte yandan, Kasımpaşa ise aldığı bu mağlubiyetin ardından toparlanarak önümüzdeki maçlara daha güçlü bir şekilde hazırlanmak istiyor.

Konyaspor, Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

3. dakikada Mamadou Fall'ün golüyle başlayan maçta, Konyaspor 30. dakikada Calvo ve 45+6 dakikada Diouf'un kafayla gol atmasıyla 3 puanı kazandı.

Konyaspor, puanını 42'ye yükseltirken, Kasımpaşa 33 puanda kaldı. Konyaspor, bu sonuçla alt sıralardan farkını açtı ve kendini güvenli bölgeye aldı. Ligin 32. haftasında Konyaspor, 29 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Trabzonspor ile karşılaşacak.