Konyaspor'da Başkanlık Değişimi

Konyaspor Kulübü, Olağanüstü Genel Kurul'u ile yeni başkanını seçti. Ömer Korkmaz, tek listeyle girdiği seçimde oy birliğiyle başkanlığa getirildi. Korkmaz, görevi Fatih Özgökçen'den devraldı.

Konyaspor'da Başkanlık Değişimi

 

Olağanüstü Genel Kurul

Konyaspor’un Olağanüstü Genel Kurul’u Ramada Otel’de gerçekleştirildi. Programa; Konya Milletvekillerinden Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer, Barış Bektaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Ahmet Şan, eski kulüp başkanları, genel kurul üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Genel Kurula tek listeyle gidildi. Ömer Korkmaz, salondaki tüm genel kurul üyelerinin oylarıyla başkanlığa seçildi. Korkmaz, seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Konyaspor’umuza hizmet etmek bir onurdur. Bu göreve layık görüldüğüm için çok mutluyum. Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Konyaspor’umuza yakışır bir şekilde çalışacağız.” dedi.

Devir Teslim Töreni

27 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da tüm genel kurul üyelerinin oylarıyla seçilen Başkan Ömer Korkmaz, düzenlenen törenle görevi Fatih Özgökçen’den devraldı.

Devir teslim töreni, yönetim kurulu üyelerinin katımıyla kulüp binasında yapıldı. Başkan Ömer Korkmaz, yaptığı konuşmasında “Başkanımız Fatih Özgökçen ve yönetim kurulundaki arkadaşlara yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ederiz. Konyaspor’umuza hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Devraldığımız hizmet bayrağını inşallah daha iyi noktalara taşımak adına ekibimizle yoğun bir tempoda çalışmaya devam edeceğiz. Konyaspor’umuz ve camiamız için hayırlı olsun.” dedi.
 

Tören, hediye takdimi ile sona erdi.

Konyaspor’un Hedefleri

Konyaspor Kulübü, yeni başkanı Ömer Korkmaz ile birlikte yeni bir döneme girdi. Korkmaz, kulübün sportif, mali ve idari anlamda başarılı olması için çalışacaklarını belirtti. 

Konyaspor, Süper Lig’de 13. haftada 13 puanla 15. sırada yer alıyor.