Konyalılar, gündemi rasyonelhaber.com'dan öğreniyor

rasyonelhaber internet sitesi, facebook, telegram, Twitter ve instagram'da bulunan trafikkonya sayfası ile çok geniş kitlelere ulaşıyor.

Konyalılar, gündemi rasyonelhaber.com'dan öğreniyor

rasyonelhaber internet sitesi, facebook, telegram, Twitter ve instagram'da bulunan trafikkonya sayfası ile çok geniş kitlelere ulaşıyor.

Konya merkezli haber ajansı rasyonelhaber.com, objektif, doğru, ilkeli ve yorumsuz habercilik anlayışı sayesinde Konyalıların takdirini kazanmıştır. Özel haberlerinde esnaf ve vatandaşlara önem veren bu platform, Konya esnafı, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği içinde çalışmaktadır. Bu nedenle www.rasyonelhaber.com adresli internet sitesi, Konya halkı tarafından en çok tıklanan ve takip edilen site haline gelmiştir.

Bu başarı, rasyonelhaber.com'un hedef kitlesine ulaşma konusunda başarılı bir strateji izlediğini ve yerel halkın haber ihtiyaçlarını doğru şekilde karşıladığını göstermektedir.

İNTERNET SİTESİ
www.rasyonelhaber.com İnternet sitesine günlük ziyaretçi 20-40 bin arasında değişmektedir.

TRAFİKKONYA FACEBOOK takipçi sayısı : 47.500  ( 11.04.2023 tarihi itibari ile ) Gruba katılmak için tıkla

TRAFİKKONYA TWİTTER takipçi sayısı : 4.400  ( 11.04.2023 tarihi itibari ile ) Takip etmek için tıkla

TRAFİKKONYA TELEGRAM takipçi sayısı : 11.400  ( 11.04.2023 tarihi itibari ile ) Takip etmek için tıkla

TRAFİKKONYA İNSTAGRAM takipçi sayısı : 295.700  ( 11.04.2023 tarihi itibari ile ) Takip etmek için tıkla

RASYONEL HABER, vatandaş gazeteciliğini teşvik etmek ve sizin gibi değerli okuyucularının yaşadığı olaylara, etkinliklere ve günlük yaşamla ilgili sorunlara dikkat çekmek için çeşitli kanallar geliştiriyor. İşte rasyonelhaber'e en kolay yoldan ulaşmanız ve katkıda bulunmanız için kullanabileceğiniz bazı yöntemler:

  1. E-posta: Haberlerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı RASYONELHABER'e göndermek için e-posta yoluyla iletişim kurabilirsiniz. E-posta adresi: [email protected]

  2. Sosyal Medya: trafikkonya sosyal medya hesapları üzerinden gönderilerinizi paylaşarak veya onlara etiketleyerek de haberleri ve etkinlikleri iletebilirsiniz. Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda trafikkonya hesabını takip edin ve iletişime geçin.

  3. WhatsApp: rasyonelhaber, okuyucularından gelen haberler ve bilgiler için WhatsApp hattını kullanmaktadır. Gördüklerinizi çekip, notlarınızı ekleyerek WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. WhatsApp numarası: 0530 760 95 42

Nikah törenleri, düğünler, sünnet merasimleri gibi özel günlerinizi bu kanallar aracılığıyla rasyonelhaber'e göndererek, ücretsiz olarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde hem Şanlıurfa63, hem de siz değerli okuyucuları için daha zengin ve kapsamlı bir içerik ortaya çıkmış olacaktır.