Konya'da oto yıkamadan cephanelik çıktı!

Konya'da oto yıkamacıda silah ticareti yapıldığını tespit eden polis, belirlediği adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramada 44 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda tabanca malzemesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Tayfun Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da oto yıkamadan cephanelik çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, silah kaçakçılığı ticareti tespitine yönelik harekete geçti.

Ekipler, Alavardı Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde oto yıkama olarak faaliyet gösteren bir iş yerine baskın düzenledi. 

İş yeri sahibi Tayfun Ç.’nin (45) iş yeri ve aracında yapılan aramada 44 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 28 adet boş tabanca kutusu, 430 adet mermi ve çok sayıda tabanca parçası ele geçirildi.   

Olayla ilgili olarak ‘6136 Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar Kanuna’ muhalefet suçundan Tayfun Ç. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tayfun Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.