Konya'da gençlere müjde! 30 Bin lira destek veriliyor | TIKLA, BAŞVUR

Konya büyükşehir belediyesi gençlere müjdeye doymuyor. Bu kez genç kart projesi üzerinden başvurular ile 30 bin lira destek verecek. İşte başvuru detayları ve linki.

Konya'da gençlere müjde! 30 Bin lira destek veriliyor | TIKLA, BAŞVUR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, başvuruların başladığını duyurdu.

Konya’da örgün olarak üniversite öğrenimine devam eden öğrencilere yönelik hizmetler sundukları Genç Kültür Kart programına üye sayısının 49.000’i geçtiğini belirten Altay, şunları söyledi:

“Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Genç Kültür Kart Proje Destek programınızla sosyal sorumluk faaliyetlerinde bulunan 41 gençlik grubuna projelerini gerçekleştirmeleri için ayni destek sağladık. Aynı zamanda proje içerisinde görev almış genç arkadaşlarımızı maddi yönden de destekledik. Şimdi sizlere bir müjde vermek istiyorum. Geçen yıla oranla daha kapsamlı hale getirdiğimiz Genç Kültür Kart Proje Destek programımızın başvuruları başladı.

30 BİN LİRAYA KADAR DESTEK

Kültür ve Sanat, Sağlıklı Yaşam ve Spor, Teknoloji ve Sosyal Medya, Çevre ve Sıfır Atık, Gönüllülük ve Kişisel Gelişim başlıklarında gerçekleştireceğiz projelerinize 30.000 TL’ye kadar ayni destek sağlayacağız. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için genç kültür adresini ziyaret edebilirsiniz. Gençlerimiz yapacağımız bu çalışmayla sosyal sorumluk program oluşturarak hem Konyamızın katma değerine katkı sağlayacak hem de şehrimiz için geliştirilebilir ve sürdürülebilir programlar üretecek. Hep söylediğimiz gibi gençlerimiz için yapacağımız tüm çalışmaları yine sizlerle birlikte hayata geçirmeye devam ediyoruz. Proje destek programınızın hayırlı olmasını diliyor, sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

BAŞVURU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

İlkini geçen yıl gerçekleştirdiğimiz Proje Destek Programımızın ikinci çağrısını başlatıyoruz. Başvuru formunda detaylıca verdiğimiz bilgilere yönelik proje başvurularınızı bekliyoruz.

Proje Destek Rehberini üye girişi yaptıktan sonra sol panelden indirebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Proje başvuru formunda istenilen bilgiler için soruların yanındaki yardım işaretinden destek alabilirsiniz. 

Bu formu dolduran kişi aynı zamanda proje koordinatörü olarak kabul edilmektedir. Proje koordinatörünün formu doldurması gerekir.

GENÇ KART PROJE KAPSAMINDA DESTEK BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İÇİN TIKLA