Konya'da feci kaza! Otomobil traktöre arkadan çarptı: 4 yaralı var

Beyşehir-Isparta yolunda otomobilin traktöre çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 4 kişinin yaralandığı bilgisi verildi.

Konya'da feci kaza! Otomobil traktöre arkadan çarptı: 4 yaralı var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Konya’nın Beyşehir ilçesi Isparta yolunun 15. kilometresinde meydana geldi.

Henüz plakası belirlenemeyen otomobilin seyir halinde bulunan traktöre arkadan çarptığı iddia edildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerinden aktarılan ilk bilgilere göre 4 kişinin yaralandığı bilgisi verildi.

YENİ DETAYLAR GELDİ

İsmail Ş. idaresindeki 42 H 7836 plakalı otomobil, İmrenler Mahallesi Yelken mevkisinde, Ali Güneş'in (42) kullandığı 42 TP 569 plakalı traktörle çarpıştı.

Güneş ile birlikte yaralı otomobil sürücüsü İsmail Ş. ve eşi Ayşe Ş. olay yerine sevk edilen ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Durumu ağır olan traktör sürücüsü Ali Güneş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Güneş’in tarım işçisi olarak çalıştığı, traktörün de kendisine ait olmadığı öğrenildi. Otomobilde bulunan ailenin ise Hüyük’ün Tolca Mahallesi’ne araçlarıyla seyir halinde oldukları, kazanın bu esnada yaşandığı öğrenildi.
Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Güneş’in acil servis önüne gelerek ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Kazada ölen Güneş’ten geriye TikTok’a yüklediği video görüntüsü kaldı.

İŞTE OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER