Konya'da sokak torbacılarına operasyon: 21 kişi gözaltına alındı

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına göz açtırmıyor. Konya'nın merkez ilçelerinde Narkotik Şube koordinesinde yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 21 şahıs gözaltına alındı.

Konya'da sokak torbacılarına operasyon: 21 kişi gözaltına alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Narkotik Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri ve Merkez İlçelerin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirlemek için uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalarda, 2990 adet Uyuşturucu Hap Maddesi,  1 kilo 74 gram Sentetik Uyuşturucu Maddesi, 50 gram Metamfetamin Maddesi, bir miktar Eroin ve Esrar Maddesi ele geçirdi.

UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK VE KULLANMAK SUÇLARINDAN 21 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan 21 şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından adliyeye sevk edildi.