Konya Emniyeti O Sürücüleri Buldu: 25 Bin Lira Ceza Yediler

Konya'da trafiğe açık caddede karşılıklı olarak drift atan 2 sürücü polis ekipleri tarafınan yakalandı.

Konya Emniyeti O Sürücüleri Buldu: 25 Bin Lira Ceza Yediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'daki drift magandalarına 25 bin 598 lira ceza

Toplam 25 bin 598 lira ceza yazılan sürücülerden birinin daha önce de drift atmaktan ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.

Rasyonel Haber Muhabirinin edindiği bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Milliler caddesi üzerinde 2 otomobil sürücüsünün karşılklı olarak drift atma görüntülerinin Konya'nın en büyük sayfası olan trafikkonya'da yayınlanmasının ardından polis ekipleri çalışma başlattı.

Görüntülerde otomobillerin cadde ortasında drift attığı ve bu sırada sokaktan çıkan diğer aracın ise driftin bitmesini beklediği görülüyor. Yaklaşık 20 saniye cadde ortasında drift atan sürücüler, daha sonra bulundukları yerden ayrıldı.

Görüntülerin haber yapılması ve sosyal medyada paylaşılmasından yola çıkan polis ekipleri, drift atan sürücülerin Z.D. ile S.D. olduğunu belirledi. Kısa sürede yakalanan sürücülerden S.D.'nin ehliyetine daha önce de drift atmaktan 2 ay süreyle el konulduğu öğrenildi.

Sürücülerden S.D.'ye, drift atmak ve sürücü belgesi alındığı halde araç kullanmak ve kullandırmak suçundan, sürücü Z.D.'ye ise drift atmaktan ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu.

Her iki sürücüye bu suçlardan toplam 25 bin 598 lira cezai işlem uygulandı. Polis Merkezi Amirliği ekiplerine teslim edilen sürücüler hakkında adli işlem başlatıldı.