Konya'da polisin operasyonlarıyla 55 aranan şahıs yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri aralarında kasten öldürme, hırsızlık ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 55 kişiyi operasyonlarla yakaladı.

Konya'da polisin operasyonlarıyla 55 aranan şahıs yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri kasten öldürme, kasten yaralama, silahla yağma, hırsızlık gibi birçok suçtan aranması olan 55 şahsın peşine düştü. Gizlendikleri adreslere operasyon düzenleyen ekipler aranan şahısları kıskıvrak yakaladı.

Hakkında kasten öldürme suçundan 18 yıl hapis cezası bulunan şahıs gizlendiği adreste operasyonla yakalandı. Hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs ve yine hırsızlık suçundan 15 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs da ekiplerin operasyonuyla saklandığı ikamette yakalandı. 

Ekipler düzenlediği operasyonlarla 55 aranan şahsı yakaladı. Yakalanan şahıslardan hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan 33 şahıs cezaevine gönderilirken 22 şahıs da adli makamlara teslim edildi. Yakalanan şahısların toplam 147 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.