Konya'da oyu artan tek parti CHP

14 Mayıs sonrası ilk açıklamasını yapan 28.dönem CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, 'Konya'da oyumuzda oransal olarak bir artış söz konusu. Yeni kurulan ve vekil çıkaran parti hariç Konya'da oyu artan tek partiyiz.' dedi.

Konya'da oyu artan tek parti CHP
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Konya'da çalışmaların devam edeceğini ve örgüt olarak birlikte daha fazla çalışmaları gerektiğini belirtti.

Yaman, Şırnak'ta şehit düşen Mehmetçikler için taziye dileklerini iletti ve Konya'da çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Yaman, "Öncelikle önceki gün Şırnak'ta şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun diliyorum" dedi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman: "Değişim isteyenlerin sandıkta çoğunluğu var"

Yaman, birinci turda sandıkta çoğunluğun değişim isteyenlerin kaldığını gördüklerini ancak bu durumun iktidardan kurtulmak için daha fazla çalışmaları gerektirdiğini söyledi.

Konya genelinde, milletvekili adaylarının sıralamaya giremeyen aday adaylarıyla birlikte ilçe başkanlarına en büyük çalışmayı gösterdiklerini belirten Yaman, "Eksik kalanları toplantılarımızda tamamlayarak, çalışmalarımızın meyvesini tüm Türkiye'de olduğu gibi Konya'da da alacağız" diye konuştu.

Yaman, CHP'nin genel başkanının cumhurbaşkanı olacağına dair hiçbir zaman şüphelerinin olmadığını vurgulayarak, "Biz bitti demeden bu seçim bitmeyecek ve seçimi de kazanacağız" dedi.