Konya'da emlak sektöründe yeni bir soluk

Konya'da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan Mustafa Soyer, Has Bahçe güvencesiyle Uluırmak Mahallesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi'nde hizmet vermeye başladı. 

Konya'da emlak sektöründe yeni bir soluk

Genç girişimci Soyer, modern satış yöntemleriyle satıcı ve alıcıyı, kiracı ve ev sahibini mağdur etmeden iş yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Soyer, "Konya'da emlak sektörüne yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıktık. Modern satış yöntemleriyle hem satıcı hem de alıcıya en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Halkımızın kısa bir zamanda bizim farkımızı göreceğini düşünüyoruz. Emlak ofisimizin sektörümüze, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Soyer'den sektöre yenilikçi yaklaşım

Mustafa Soyer, emlak sektöründe yenilikçi bir yaklaşım sergileyerek, modern satış yöntemleriyle satıcı ve alıcıya daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor. Soyer, sektörde yaşanan sorunları çözmek ve daha şeffaf bir ticaret ortamı yaratmak için çalışacağını söyledi.

Soyer, "Emlak sektöründe yaşanan sorunları çözmek ve daha şeffaf bir ticaret ortamı yaratmak için elimizden geleni yapacağız. Satıcı ve alıcıları mağdur etmeden, her iki taraf için de en iyi sonucu elde etmek için çalışacağız" diye konuştu.

Emlak ofisi sektöre hayırlı olsun

Mustafa Soyer'in yeni emlak ofisinin sektöre ve Konya'ya hayırlı olmasını diliyoruz. Soyer'in yenilikçi yaklaşımının emlak sektörüne olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyoruz.

ADRES: Uluırmak mh. Dr. Ahmet Özcan cd. No:179/B Telefon: 0501 – 068 – 42 – 42