Konya'da Çalınan Arabanın Akıbeti Şaşırttı: Çekici Çağırıp Parçalattılar

Konya'da Çalınan Arabanın Akıbeti Şaşırttı: Çekici Çağırıp Parçalattılar

Konya'da otomobil hırsızlığına karışan bir kişi, çaldığı aracı önce itekleyerek ardından da çekici çağırarak parçalatmak istedi.

Ancak polis ekiplerinin onlarca güvenlik kamerası görüntüsünü izlemesi sonucu yakalanan şüpheli tutuklandı. Aracı çalan şüpheli, aracın düz kontağı yapamadığı için iterek Fetih Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun arkasına götürdü.

Daha sonra internetten oto kurtarıcı numarası bulup aracını parçalatmak için Anadolu Sanayi'ye götürdü. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADIM ADIM İZLENDİ

Konya'nın merkezindeki Karatay ilçesi Doğuş Mahallesi'nde bir hırsızlık olayı gerçekleşti. Arabasını akşam evinin önüne koyan M.G., sabah işe gitmek için evden çıktığında aracının yerinde olmadığını fark etti ve hemen polisi aradı. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri, araştırmalar ve kamera görüntüleri incelendikten sonra, hırsızlığı adım adım tespit etti.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, ARAÇ SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Oto hırsızlığına karşı mücadele veren polis ekipleri, onlarca güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyerek hırsızlık şüphelisinin peşine düştü. Kısa sürede kimliği tespit edilen şüpheli, oto kurtarıcı ile izlendi ve yakalandı. Polislerin yaptığı araştırmalar sonucu, hırsızlık şüphelisinin araç sahibini tanıdığı ve aralarında husumet olduğu tespit edildi. Arabası sanayide boş bir yere bırakılan mağdur, aracına kavuşmanın sevincini yaşadı. Tutuklanan M.Y. (19), adli makamlarca cezaevine gönderildi. Suç geçmişinde benzer suçlar bulunan şüphelinin, bu kez de emniyet güçleri tarafından yakalanması, hırsızlık olaylarına karşı verilen mücadelenin ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Konya'da Çalınan Arabanın Akıbeti Şaşırttı: Çekici Çağırıp Parçalattılar