Konya büyükşehir belediye başkanı Altay, yeni memurlarla buluştu ve 'Konya Modeli Belediyecilik' vizyonunu paylaştı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi'nde görev alacak yeni memurlarla düzenlenen programda bir araya geldi. Konuşmasında, belediyecilik anlayışlarını ve yürüttükleri projeleri vurgulayan Başkan Altay, 'Konya Modeli Belediyecilik' vizyonunu ortaya koymaya devam ettiklerini ifade etti.

Konya büyükşehir belediye başkanı Altay, yeni memurlarla buluştu ve 'Konya Modeli Belediyecilik' vizyonunu paylaştı

Başkan Altay, Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı'nı bir yıl boyunca yürüttüklerini ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı'nı sürdürdüklerini belirtti. "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışını literatüre kazandırmayı ve dünya genelinde örnek bir vizyon oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Altay, yerel yönetim anlayışlarını herkese tanıtmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.


Başkan Altay'ın konuşmasının ardından, Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ'nin 10 bin çalışanının, 42 bin kilometrekarelik alanda gerçekleştirdiği başarılı hizmetlere vurgu yapıldı. Başkan Altay, kurumsal kapasitenin, insan kaynağının ve ekipmanın diğer şehirlere örnek teşkil edecek kadar güçlü olduğunu belirterek, "Konya'nın bir olumsuzluk anında gösterdiği dayanışma ve hizmet anlayışı herkesin takdirini kazanıyor." dedi.