Karataylı milli Güreşci dünya üçüncüsü oldu

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı'nın milli sporcularından Mustafa Dölek, Kırgızistan'da düzenlenen 'İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası'nda 61 kilogramda dünya üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.

Karataylı milli Güreşci dünya üçüncüsü oldu

Kırgızistan’da düzenlenen “5. İşitme Engelliler Gençler ve Yıldızlar Dünya Şampiyonası” ile “7. İşitme Engelliler Büyükler Dünya Şampiyonası” tamamlandı.

 Milli güreşçiler, organizasyonda 8 altın, 9 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplam 26 madalya ve 4 kupa kazanarak zirveye yerleşti. Bu sonuçlarla milli takım, hem serbest stilde hem de grekoromen stilde bütün rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonluğunu kazanmış oldu. 

Karataylı milli Güreşci dünya üçüncüsü oldu

KARATAY BELEDİYESPORLU MİLLİ GÜREŞÇİ DÜNYA 3’NCÜSÜ OLDU

Bu önemli şampiyonaya Karatay Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı milli sporcularından Mustafa Dölek de katıldı. Geçtiğimiz aylarda Bursa’da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’ndan 11 dereceyle dönen Karatay Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı’nın başarılı milli sporcusu, bu kez de dünya çapında çok önemli bir başarıya imza attı. 

Kırgızistan’da ülkemizi ve Karatay’ı temsil eden milli sporcumuz Mustafa Dölek, başkent Bişkek’te düzenlenen şampiyonada adeta minderi rakiplerine dar etti ve 61 kilogramda Dünya 3’üncüsü olarak bronz madalyanın sahibi olmayı başardı. 

Karataylı milli Güreşci dünya üçüncüsü oldu

BAŞKAN HASAN KILCA'DAN BAŞARILI SPORCU MUSTAFA DÖLEK’E TEBRİK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kırgızistan’da düzenlenen “İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası”nda Dünya 3’üncüsü olan milli sporcumuz Mustafa Dölek’i, antrenörlerini ve Karatay Belediyesi Spor Kulübü yöneticilerini tebrik etti. Başkan Hasan Kılca, Karatay’ın adını tüm dünyada duyuran ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden başarılı sporculara katkıda bulunmayı ve onları desteklemeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.