Karatay Belediyesi öncülüğünde başlatılan Akasya Park Kooperatifi başvurusu başladı I TIKLA, BAŞVUR

Karatay Belediyesi'nin önemli konut hamlelerinden bir tanesi hayata geçiriliyor. Yapımına başlanacak Park Konut Yapı Kooperatifi için başvurular bugün itibariyle alınmaya başladı. İşte detaylar…

Karatay Belediyesi öncülüğünde başlatılan Akasya Park Kooperatifi başvurusu başladı I TIKLA, BAŞVUR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapımına yeni başlanacak Akasya Park Evleri ile ilgili Konyalı vatandaşların aklında bazı sorular bulunuyordu. Bu sorular ise şu şekildeydi; Kooperatifi peşinat ve aidatları ne kadar? Akasya Park Evleri’nde kaç konut yapılacak? Akasya Park Konut Kooperatifi nerede? Tüm merak edilen bu sorular cevabını buldu.

KARATAY BELEDİYESİ’NDEN YENİ HAMLE

Karatay Belediyesi, Akasya Park Evleri Toplu Konut Yapı Kooperatifi projesini geçtiğimiz gün kamuoyuna duyurdu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi hamlemizle 228 vatandaşımız daha ev sahibi olacak. Belediyemiz öncülüğündeki kooperatiflerle bugüne kadar 21 bin 656 konut ürettik, Akasya Park ile birlikte bu rakam 21 bin 884’e ulaşacak inşallah.” dedi.

AKASYA PARK EVLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ NEREDE YAPILACAK?

Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi evleri; Kumköprü Mahallesi, Akcami Sokak, Mancılık Sokak ve Zaruri Sokak arasında kalan bölgede yapılacak.

AKASYA PARK EVLERİ KAÇ KONUT OLACAK?

18 bin 373 metrekare alanda, 19 bloktan oluşan, 3+1 ve iki tip 2+1 olmak üzere toplamda 228 daire proje yeşil alanlarla da desteklenecek.

AKASYA PARK EVLERİ KONUT KOOPERATİFİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Akasya Park Evleri Konut Yapı Kooperatifi’ne üye olmak isteyenlerin ön başvuruları 1 Kasım 2022 Salı günü itibariyle alınmaya başlandı, 7 Kasım 2022 tarihine kadar da devam edecek. Başvurular internetten online olarak yapılacak.

2022 KARATAY AKASYA PARK EVLERİ PEŞİNAT VE AİDAT NE KADAR?

120 adet 142 metrekarelik 3+1 dairelerin ön başvuru bedeli 9 bin 500 TL, peşinat 200 bin TL, aidat ise 9 bin 500 TL olacak.

19 adet 116 metrekarelik 2+1 dairelerin ön başvuru bedeli 7 bin 500 TL, peşinat 165 bin TL aidat ise 7 bin 500 TL olacak.

AKASYA PARK EVLERİ KONUTLARI BAŞVURU ŞARTLARI

Kooperatif başvurularında aynı adresten sadece 1 başvuru kabul edilecek. Aykırılığın tespiti halinde başvurular geçersiz sayılacak. Kesin kayıt sonrasında 12 ay süre ile ikinci şahsa üyelik devri yapılamayacak.

Ön kayıt ücretini yatırıp kuraya giren vatandaşlara kura çıkmadığı taktirde yatırdıkları ön kayıt bedeli iade edilecek.

TIKLA BAŞVUR!