Karatay Belediyesi'nden yeni bir park daha

Karatay'daki yeşil kuşaklara bir yenisini daha eklediklerini aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ilçeyi yeşil alanlarla donattıklarını söyledi.

Karatay Belediyesi'nden yeni bir park daha

24 BİN METREKARELİK BİR YEŞİL ALAN

Başkan Hasan Kılca, Hamzaoğlu Mahallesi’nde 1’nci etap çalışmaları tamamlanan park hakkında bilgi verdi. Kılca, “İlçemizin dört bir tarafını yeni nesil park alanlarıyla donatıyoruz. Ferah, temiz ve düzenli yaşam alanlarımızı sayısını artırmak için başlattığımız hizmet seferberliğimiz devam ediyor. Hamzaoğlu Mahallemizde böyle bir parka ihtiyaç vardı. 12 bin metrekarelik 1’nci etap çalışmalarını tamamlandığımız Hamzaoğlu Parkımız, 2021 yılında tamamladığımız Doğuş Parkı ile bütünleşiyor. Dolayısıyla bu bölgemizde şu anda 24 bin metrekarelik bir yeşil hat oluştu. Yeni parklarımızdaki yeşil alanlar ve oturma alanlarıyla bölgemiz daha ferah ve güzel bir görüntüye kavuşmuş oldu. Her yeni park ilçemize yeni bir hava ve farklı bir güzellik kazandırıyor.” dedi.

1. ETAP ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Yeşil alan, park ve bahçe çalışmalarıyla vatandaşlar için yeni yaşam alanları oluşturan Karatay Belediyesi, Hamzaoğlu Mahallesi’ne yeni bir park kazandırdı. 1’nci etap çalışmaları tamamladıkları parkın yanı sıra birçok projeyle donatarak vatandaşların yaşam kalitesinin yükselttiklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hamzaoğlu Parkı’nın bölge sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Vatandaşlara konforlu ve güzel alanlar sunmak için çalışan Karatay Belediyesi; ilçeye yeni bir park daha kazandırdı. Bu kapsamda, Hamzaoğlu Mahallesi’nde 12 bin metrekarelik 1’nci etap çalışmaları tamamlanan parkı Doğuş Parkı ile bütünleşti. Böylece bölgede 24 bin metrekarelik bir yeşil hat oluşturuldu.

 

Karatay Belediyesi'nden yeni bir park daha
Karatay Belediyesi'nden yeni bir park daha
Karatay Belediyesi'nden yeni bir park daha