Kadir Gecesi için Başkan Kavuş'tan önemli mesaj

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kadir Gecesi'ni kutlamak için bir mesaj yayımladı. Başkan Kavuş, bu müstesna gecenin Cenab-ı Hak tarafından verilen bir lütuf, ihsan ve ikram olduğunu vurguladı ve bu gecenin kutlanmasındaki sevinç ve mutluluğunu ifade etti.

Kadir Gecesi için Başkan Kavuş'tan önemli mesaj

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kadir Gecesi'nin insanlığa hidayet getireceğini ve hayırlara vesile olmasını dilediği bir mesaj yayımladı.

Başkan Kavuş, Cenab-ı Hakk'ın lütfu olan Kadir Gecesi'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşandığını belirtti. Kavuş mesajında, tüm dünyada yaşanan acıların bu gece dindirilmesini temenni etti ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarına rahmet diledi.

Başkan Kavuş, tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni mübarek kılmasını diledi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kadir Gecesi ile ilgili olarak yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: 

“Tüm ümmet coğrafyası, rahmet ve mağfiret iklimi Ramazan-ı Şerif’in kalbi olan
mübarek bir Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyor. Bu muhteşem gece, diğer tüm zamanların önünde bir umut kapısı olarak müminlerin önünde açılmayı bekliyor.

Rabbimizin insanlığı iyiye ve doğruya yöneltmek adına muhatap aldığı, Kur’an’ın indirildiği bu mübarek gece ile inananlara bir ömürlük bereket vaat edilmiş, af ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açılacağı müjdelenmiş. Tüm bu özellikleriyle inananları sevince boğan, kıymetli ve bereketli bu zamana ulaştırdığı için Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Gecemizin, İslam coğrafyaları olmak üzere tüm dünyada yaşanan acıları dindirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu gece vesilesi ile ayrıca, bizleri hüzne boğan 6 Şubat depremlerinde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet, yakınlarını kaybedenlere de Rabbimden sabırlar diliyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, Kadir Gecesi’nin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını, İslâm âlemine rahmet ve merhamet, insanlığa da hidayet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Gecemiz, mübarek olsun.”