İhtiyaç sahibi ailelere destek o tarihte yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aile destek ödemelerinin bugün itibariyle hesaplara yatacağını duyurdu. Göktaş, 'İhtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapacağız' dedi. İşte detaylar…

İhtiyaç sahibi ailelere destek o tarihte yatıyor!

Türkiye Aile destek programı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemesi Bakan Göktaş’ın açıklamasıyla bugün itibariyle hesaplara yatıyor.

 İhtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini bildiren Bakan Göktaş, bu ay  toplam 4.1 milyar TL destek ödemesi yapılacağını söyledi. Bakan Göktaş şöyle konuştu: “İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. İhtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapacağız” 

“ÇOCUK DESTEĞİ KAPSAMINDA HANELERİMİZE İLAVE DESTEK SAĞLIYORUZ”

Çocuk desteğinin yanında hanelere elektrik tüketim desteği sağladıklarını ifade eden Bakan Göktaş, “Desteğimizden yararlanan hanelerimize çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri için aylık ödeme yapıyoruz. Çocuk desteği kapsamında hanelerimize ilave destek sağlıyoruz. Elektrik Tüketim Desteğimiz ile de hanelerimize ödeme yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.