Hasan Ekici'den Vali Özkan ve Siyasi Parti İl Başkanlarına Ziyaret

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, geçtiğimiz günlerde oğlunu evlendiren Konya Valisi Vahdettin Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ekici daha sonra Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mahmut Karabulut ve kongrelerin ardından CHP İl Başkanlığı'na seçilen Bekir Yaman ve BBP İl Başkanlığı'na seçilen Seyit Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hasan Ekici'den Vali Özkan ve Siyasi Parti İl Başkanlarına Ziyaret

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Konya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ekici, ilk olarak geçtiğimiz günlerde oğlunu evlendiren Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı İl Başkanı Ahmet Arslan’la birlikte makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 

KONYA YENİ İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ 

Ekici, daha sonra geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı kararıyla Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Karabulut’u ziyaret etti. Hasan Ekici ve Ahmet Arslan Konya yeni İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’a Konya’daki görevinde başarılar diledi. 

Hasan Ekici'den Vali Özkan ve Siyasi Parti İl Başkanlarına Ziyaret

BEKİR YAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Ekici ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 38’inci Olağan Kongre’nin ardından CHP Konya İl Başkanlığı’na seçilen Bekir Yaman’ı da CHP Konya İl Başkanlığı binasında ziyaret etti. Ekici ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri burada CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve CHP’li yöneticiler tarafından karşılandı. Hasan Ekici, Bekir Yaman’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, yeni dönem için de başarılar diledi. 

Hasan Ekici'den Vali Özkan ve Siyasi Parti İl Başkanlarına Ziyaret

BBP KONYA İL BAŞKANI ÖZCAN’A ZİYARET 

Ekici, daha sonra ise BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katıldığı olağan kongrenin ardından BBP Konya İl Başkanlığı’na seçilen Seyit Özcan’ı da parti binasında ziyaret etti. Ekici, Seyit Özcan ve parti yöneticilerine yeni dönemde başarılar dilerken, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da teşekkür e