Gençlere müjde: 18 yaş üstüne bayram öncesi 2000 TL ödeme yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere yapılacak bayram harçlığı müjdesini açıkladı. Bayram öncesinde verilen bu müjde, gençlerin moralini yükseltti ve bayram hazırlıklarına daha fazla enerji kattı.

Gençlere müjde: 18 yaş üstüne bayram öncesi 2000 TL ödeme yapılacak

Bu yıl gençler de emekliler gibi bayram ikramiyesi alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerine ikramiye müjdesini açıkladı.

18 yaş üstü üniversite öğrencilerine Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi 1000 TL'lik bir ikramiye verilecek. Toplamda, gençlere 2000 TL ödeme yapılması bekleniyor.

Devlet tarafından verilen bu bayram harçlığı, gençlerin yüzlerini güldürecek. İşte ayrıntılar...

GENÇLERE BAYRAM HARÇLIĞI MÜJDESİ

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, 18 yaş üstü üniversite öğrencilerine yapılacak bayram ikramiyesi ödemeleri hakkında tüm ayrıntılar araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan bu müjde, gençlerin yüzünü güldürdü.

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde her bir bayram için 1000 TL olmak üzere toplam 2000 TL ikramiyesi ödenmesi bekleniyor. Üniversite öğrencilerinin hesaplarına bu ikramiyelerin yatması öngörülüyor ve konuyla ilgili detaylı bilginin yakında paylaşılması bekleniyor.