Genç MÜSİAD Konya'da Genç İşadamları Akademisi başladı

Konya'da düzenlenen Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından organize edilen Genç İşadamları Akademisi, iş dünyasının en aktif genç iş insanlarını yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Programda, girişimci ruha sahip, çağın gerektirdiği becerilere sahip ve toplumun kültür değerlerine bağlı gençler, iş hayatlarındaki tecrübelerini paylaşacak ve yeni fikirler üretecekler.

Genç MÜSİAD Konya'da Genç İşadamları Akademisi başladı

 

Programın ilk gününde, MÜSİAD’ın küresel bir iş birliği ve sermaye platformu olduğu kadar, gücünü zengin medeniyetten ve Anadolu irfanından alan bir kalkınma hareketi olduğu söylenen Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Muhammed Yasin Yarar, Selçuklu Kongre Merkezi’nde konuştu. Yarar, “Genç MÜSİAD Konya olarak, gerçekleştirdiğimiz programlar, aktiviteler ve iş birliklerimizle daima gençlerimizle iç içe olma arzusu içindeyiz.” dedi.

Yarar’ın ardından konuşma kapanan programda ise, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını lanetledikleri belirtilen MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı ise Türkiye’nin her zaman çok güçlü olması gerektiğini vurguladı. Kağnıcı, “Eğer güçlü olursak, bu topraklarda huzur içinde yaşayabiliriz. Huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmez.” diye konuştu.

Kağnıcı ayrıca güçlü bir ülke olmak için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu dile getirdi. Gençlerin yaptıkları işin en iyisini yapmayı hedeflemesi gerektiğini söyleyen Kağnıcı, “Kendimizi çok iyi geliştirmemiz gerekiyor. Bu salondan yarın akademisyenler, bürokratlar, iş insanları, bakan, belki cumhurbaşkanı çıkacak. Ne iş yaparsak yapalım işimizin en iyisini yapmak zorundayız. Bu bizim için keyfiyet değil, mecburiyet.” ifadesini kullandı.

kaynak:habertürk