ELEKTRONİK SİGARA KAÇAKÇILARI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlığını hiçe sayarak üretimi ve satışı yasak olan elektronik sigara ticareti yapanlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

ELEKTRONİK SİGARA KAÇAKÇILARI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının ve haksız kazancın önlenmesi adına kaçakçılıkla mücadelesini sürdürüyor. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı Elektronik Sigara ticareti yaptığı tespit edilen bir iş yerinde gerçekleştirdiği aramada yüzlerce Elektronik Sigara ele geçirdi.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Meram ilçesinde bir iş yerinde elektrik sigara satışı yapıldığı tespit edildi. İş yerine baskın yapan ekipler 112 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ve 45 adet elektronik sigara likiti ele geçirdi.

KARGO PAKETLERİNDEN ELEKTRONİK SİGARA ÇIKTI 

İş yerinin kargoda teslim alınmak üzere bekleyen 2 adet kolisi olduğunu tespit eden ekipler, kargo firmasına giderek paketlere el koydu. Açılan paketlerin içinden 500 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi. Toplamda 612 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ve 45 adet likite KOM Şube ekiplerince el konuldu.

 

Elektronik sigara ticareti yapan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.