DSİ Konya'da 77 İşçi Alacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 819 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, Konya'daki DSİ 4. Bölge Müdürlüğü'ne 77 personel alınacak.

DSİ Konya'da 77 İşçi Alacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşkur üzerinden başvuru yapılacak, yazılı, sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak.

Adayların İŞKUR açık iş ilanlarındaki belirtilen genel ve özel şartları taşıması gerekiyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak ve adaylar yazılı, sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutulacak.

Sınav sonuçlarına göre belirlenecek adaylar noter huzurunda yapılacak kura sonucu ile belirlenecek.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 819 Sürekli İşçi alımı yapılacaktır. Adaylarda aranılacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecektir. Bu ilanlar 12/05/2023-16/05/2023 tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sayfası (www.iskur.gov.tr) üzerinden yayımlanacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır. İlan edilen kadrolara başvuran adaylar, İŞKUR tarafından Genel Müdürlüğümüze bildirilecektir. Yazılı, Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday çağrılacaktır. Bu adaylar 01/06/2023 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler alımı yapacak olan Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim(tebligat) yapılmayacaktır.

İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ilgili Bölge Müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları, ilan, kura ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece iptal edilebilecektir.

DSİ’NİN PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN DETAYLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ