Depremzede gencin hayalleri Akşehir Spor'da devam edecek

Kahramanmaraş'ta deprem nedeniyle evleri hasar gören 16 yaşındaki futbolcu Ömer Emin Yıldırım, Akşehir Spor Kulübü'ne transfer oldu.

Depremzede gencin hayalleri Akşehir Spor'da devam edecek

6 Şubat'ta meydana gelen büyük deprem sonrasında Kahramanmaraş'ta evleri hasar gören 16 yaşındaki futbolcu Ömer Emin Yıldırım, Akşehir Spor Kulübü'ne transfer oldu.

Depremin etkilediği 11 ilde yaşanan hasarın onarım çalışmaları sürerken, Kahramanmaraş'ta yaşanan felaketten etkilenen ve evleri hasar gören 16 yaşındaki AS Vefa Kulübü alt yapı oyuncusu Ömer Emin, ailesiyle birlikte Konya'nın Akşehir ilçesine taşındı.

Deprem nedeniyle yarıda kalan futbol hayallerini sürdürmek isteyen Ömer Emin Yıldırım, bir arkadaşı sayesinde Akşehir Spor'a transfer olarak kariyerine devam etme şansı yakaladı.

Akşehir Spor Altyapı Antrenörü Anıl Yüce, konuyla ilgili olarak, Ömer Emin'in durumunu kendisine anlatan bir arkadaşı sayesinde yetenekli genç futbolcunun hayallerine devam etmesi için Akşehir Spor Kulübü'ne transferinin gerçekleştiğini belirtti. Ömer Emin'in kısa sürede yeni takım arkadaşlarıyla uyum sağladığını ifade eden Yüce, bu süreçte yardımcı olan AS Vefa Kulübü yöneticileri ve antrenörlerine teşekkür etti.

Ömer Emin Yıldırım ise, deprem nedeniyle evlerinin hasar görmesi ve ailesiyle birlikte Akşehir'e taşınmalarının ardından, Anıl Yüce'nin desteğiyle futbol hayallerine devam etmek için Akşehir Spor Kulübü'ne transfer olduğunu dile getirdi. Ömer Emin, eski takımı AS Vefa Kulübü'ne minnettar olduğunu belirtirken, Akşehir'deki insanların cana yakınlığı ve okuldaki arkadaşları ve öğretmenlerinin desteğine teşekkür etti.