CHP, ABD'nin Türkiye vizyon belgesini açıkladı!

Ticaret Bakanlığı Bütçesi Üzerine Söz Alan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, muhalefeti eleştirdi

CHP, ABD'nin Türkiye vizyon belgesini açıkladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin ticari alanda yürüttüğü faaliyetlerden söz eden Özboyacı, muhalefeti de eleştirdi. ‘‘Geçtiğimiz günlerde CHP, İstanbul’da düzenlediği bir programda, adeta ABD’nin Türkiye vizyonu belgesini açıkladı. Güya Şampiyonlar Ligi ekibiymiş, Ronaldoymuş, Messiymiş. Ronaldo ve Messi Türkiye ekonomisinden ne kadar haberdarsa bu ekip de ancak o kadar haberdar’’ dedi.

"Başkalarının vizyonunu değil, Türkiye yüzyılını yaşayacağız"

Özboyacı, “Yıllardır bozuk plak gibi bu kürsüden veda bütçeniz, son bütçe hazırlayışınız diyerek hem kendinizi kandırdınız hem de milletin iradesiyle 21 yıldır iktidar olan partimizi bu sözlerle yıldıracağınızı sandınız. Rabbimize hamdolsun, biz Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl bütçesini oluşturmak üzere yine dimdik buradayız ve İnşallah, 2023 yılının sonunda da bütçe hazırlamak için yine burada olacağız” dedi.

"Artık yabancıları ezik şekilde izleyen bir Türkiye yok"

Özboyacı, Genel Kurul konuşmasında, Türkiye’ye karşı yapılmak istenen ekonomik operasyonlara rağmen; yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı kendi ekonomik formülünü hayata geçirmekte ve on yıllardır aşılamayan kronik problemleri kalıcı şekilde gidermek için kararlılıkla bu yolda yürüyeceklerine dikkat çekti.