Benzin ve Motorin Fiyatlarına Zam Geliyor

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da değişkenlik gösteriyor.

Benzin ve Motorin Fiyatlarına Zam Geliyor

9 Mayıs Salı gününden itibaren benzine 43 kuruş, motorine ise 66 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışlarıyla birlikte Konya'da benzinin litresi 20 lira 40 kuruştan, motorinin litresi ise 19 lira 35 kuruştan satılacak.

Brent Petrol Yükselişte: Vatandaşlar Fiyatları Takibe Devam Ediyor

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor. Brent petrol haftaya yükselişle başlayarak 76 dolara kadar yükseldi.

Zamlar Gece Yarısı Pompaya Yansıyacak

Bu gece yarısından itibaren benzine 43 kuruş, motorine ise 66 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışlarıyla birlikte Konya'da benzinin litresi 20 lira 40 kuruştan, motorinin litresi ise 19 lira 35 kuruştan satılacak.

Motorinin Litresi Konya'da 19 Lira 35 Kuruş Olacak

Yarından itibaren geçerli olacak fiyat artışıyla birlikte Konya'da motorinin litre fiyatı 19 lira 35 kuruştan satılacak.

KONYA’DA GÜNCEL MOTORİN, BENZİN VE LPG FİYATI

Konya'da 08 Mayıs 2023 tarihinde geçerli olan güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekildedir:

Benzinin litre fiyatı: ortalama 20 lira
Motorinin litre fiyatı: ortalama 18 lira 70 kuruş
LPG otogazın litre fiyatı: ortalama 10 lira 50 kuruş

Bu fiyatlar enerji piyasasındaki güncel gelişmelere ve döviz kurlarındaki değişikliklere bağlı olarak değişebilir. Güncel fiyatları takip etmek için yerel gazete, televizyon veya internet sitelerini kullanabilirsiniz.