Başkan Kavuş talimat verdi Ayşe Teyze'nin yüzü güldü

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'un talimatıyla, evi yanan 72 yaşındaki Ayşe Işık'a yardım eli uzatıldı. Yanan ev için Meram Belediyesi ekipleri tarafından baştan sona tadilat çalışması başlatılırken yuvası yenilenen Ayşe Teyze sevinç gözyaşları içinde Başkan Kavuş'a teşekkür etti.

Başkan Kavuş talimat verdi Ayşe Teyze'nin yüzü güldü

Fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyeciliği de ön planda tutan Meram Belediyesi, Harmancık Mahallesi’ndeki evinde yangın meydana gelen Ayşe Işık’a sahip çıktı. Çıkan yangından sonra kendi imkanlarıyla, evinin onarımını gerçekleştiremeyen Ayşe Teyze’nin yaraları Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un talimatıyla sarılmaya başlandı. Meram Belediyesi ekipleri yanan evi baştan sonra yenileme çalışmaları başlattı.  

BAŞKAN KAVUŞ; “ACI TATLI HER GÜNLERİNDE HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ” 

Meram Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışlarının bir gereği olarak bugüne kadar mağdur ve ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerinin yanında olduklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ihtiyaç sahibi her Meramlıyı kendilerine bir emanet olarak gördüklerini ve bu emanete daima sahip çıkmayı bir düstur olarak benimsediklerini belirtti. Bu çerçevede evi yanan Ayşe Teyze’nin de durumundan haberdar olur olmaz harekete geçtiklerini söyleyen Başkan Kavuş, yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Evi yanan teyzemizin yangında zarar gören evini yeniden yuvaya dönüştürüyoruz inşallah.  Yangının tüm izlerini silmenin yanı sıra evi baştan sonra yeniliyoruz. Sıcak yuvasında güle güle oturması için elimizden geleni yapıyoruz. Teyzemizden aldığımız hayır duası bizim için herşeyin üstünde. Acı tatlı her günlerinde hemşehrilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” 

EVİNE KAVUŞAN AYŞE TEYZE MERAM BELEDİYESİ VE BAŞKAN KAVUŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ 

Evinin yenilenme çalışmalarını görmenin mutluluğuyla sevinç gözyaşlarına boğulan Ayşe Işık, “Yangında evim tamamen yanmıştı. Arkasında izbelik bir yer var orada kalıyordum. Ne yapacığımı düşünürken belediyemiz ve başkanımız bana sahip çıktı. Bu zor günümde beni yalnız bırakmadılar. Allah onlardan razı olsun, devletimize, milletimize zeval vermesin” diye konuştu.