Başkan Altay, Tarihi Konya Lisesi Konferans ve Spor Salonu inşaatını inceledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Lisesi'ndeki devam eden konferans ve spor salonu inşaatını inceledi ve öğrencilerle buluştu.

Başkan Altay, Tarihi Konya Lisesi Konferans ve Spor Salonu inşaatını inceledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Lisesi'ndeki devam eden konferans ve spor salonu inşaatını inceledi ve öğrencilerle buluştu. Altay, daha sonra Adnan Akgül Özel Eğitim Meslek Lisesi'ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle görüştü. Başkan Altay, şehirdeki ihtiyaçları karşılamaya devam ettiklerini belirtti.

EYLÜL AYINDA TAMAMLANACAK

Altay, Konya Lisesi'ndeki spor ve konferans salonunun 2023-2024 eğitim döneminin başında, Eylül ayında tamamlanacağını söyledi. Başkan, gençlerin her zaman öncelikli olduklarını ve daha iyi tesislere sahip olmaları için yeni spor salonları ve tesisler inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Adnan Akgül Özel Eğitim Meslek Lisesi ziyaretinde, Başkan Altay öğrencilerle işaret dili kullanarak konuştu ve eğitim hayatlarında başarılar diledi. Altay, öğrencilere başarı yolunu açmak için ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini belirtti ve okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür etti.