Bakanlık'tan ihtiyaç sahiplerine 12 ay boyunca 15 bin TL destek ödemesi devam ediyor!

Kış aylarının yaklaşması ile birçok kişi bakanlılar tarafından ödenen yardımların ayrıntılarını araştırmaya devam ediyor.

Bakanlık'tan ihtiyaç sahiplerine 12 ay boyunca 15 bin TL destek ödemesi devam ediyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 12 ay boyunca ihtiyaç sahibi ailelere 15 bin TL destek ödemesi yapacak.

İhtiyaç sahibi milyonlarca kişi kışın yaklaşması ile devlet tarafından verilen destek ödemelerini daha sık kontrol eder duruma geldi. Bakanlıkların yardım duyuruları devam ederken 12 ay boyunca ödenecek 15 TL'nin duyurusu yapıldı.

AİLE DESTEK PAKETİ TUTARLAR YÜKSELTİLDİ!

Aile Destek Programı kapsamının genişletilmesiyle birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık duyuruda bulundu. Bakan Derya Yanık "Bu doğrultuda 450-600 lira olan destek tutarımızı 850-1.250 liraya yükseltiyoruz." dedi. e-Devlet ile Destek Programı başvuru sayfası açılırken birçok kişi için başvuru şartları belli oldu.

Aile Destek Programının genişletildiğini duyuran Bakan Derya Yanık “Küresel ekonomik dalgalanmalardan ihtiyaç sahibi ailelerimizi koruyabilmek için desteklerimizi sunmaya devam ediyoruz. Türkiye Aile Destek Programıyla büyüyen ve gelişen Türkiye’mizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz. Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar liraya 25 milyar lira ilave ederek programımızı genişletiyoruz." dedi.

600 TL'DEN BİN 250 TL'YE ÇIKARILDI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Programında ödemeler arttırılırken 400-600 TL'den 850-1.250 TL'ye çıkarıldı.

AİLE DESTEK PROGRAMINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN