Bakan talimatı verdi! 10 GB ücretsiz internet hangi operatörleri kapsıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zamanı gençlere verdiği 10 GB ücretsiz internet sözünün Ekim ayı içerisinde başlayacağını ifade etti. Uraloğlu, '3 operatörden tekliflerimizi aldık, 12 ay süre içinde mutabakat sağladık. Gençlere verme noktasındayız' dedi.

Bakan talimatı verdi! 10 GB ücretsiz internet hangi operatörleri kapsıyor!

Katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversiteli gençlere her ay verilecek olan 10 GB ücretsiz internetin bu ay içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi.

 “3 OPERATÖRLE 12 AY MUTABIK KALDIK”

3 operatörle 12 ay boyunca mutabık kaldığını söyleyen Uraloğlu, “3 operatörden tekliflerimizi aldık, 12 ay süre içinde mutabakat sağladık. Gençlere verme noktasındayız. Ücretsiz internet projesi için 10 gb interneti hak eden kişilerin kullanmasını sağlamış olacağız” şeklinde konuştu. 

“GENÇLER HANGİ OPERATÖRÜ İSTERSE KULLANABİLECEK”

Uraloğlu, şu ifadelere yer verdi: “Gerek cep telefonundan gerek IMEI numarasından örtüşmesini sağlayacağız. Başkası kullanamayacak. BTK ile bunu sağlama yeteneğine sahibiz. B Bu ay 10 gb internet başlar. En ihtiyaç olan nokta bu ay. Gençler hangi operatörü kullanıyorlarsa o operatörü kullanabilecekler"