Aleksandar Stanojevic: Nasıl bir maç çıkaracağımızı hep birlikte göreceğiz

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Beşiktaş karşılaşması öncesi Basına açık gerçekleştirilen antrenmanda açıklamalarda bulundu.

Aleksandar Stanojevic: Nasıl bir maç çıkaracağımızı hep birlikte göreceğiz

Trendyol Süper Lig’in 7. Hafta karşılaşmasında  Pazar günü sahsında Beşiktaş’la karşılaşacak olan Tümosan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde  basına açık gerçekleştirilen antrenmanda açıklamlarda bulunan Aleksandar Stanojevic, Bazı oyuncu gruplarının gelişmeye başladığını vurguladı.

Pazar günü iyi bir ekiple oynayacaklarını belirten Stanojevic,  “Dolu bir stat bekliyoruz. Bu bizim adımıza motive edici bir durum olacaktır. İyi bir neticeyle maçı sonuçlandırmayı istiyoruz."şeklinde konuştu. 
Beşiktaş karşılaşamsının çetin bir karşılaşma olacağını vurgulayan Stanojevic, şu ifadeleri kullandı;
"Onlar iyi anlarında değil. Keza biz de öyle. Nasıl bir maç çıkaracağımızı hep birlikte göreceğiz. Cikalleshi, Beşiktaş maçında oynayamayacak. Umuyoruz ki Hatayspor maçında sahada olacak. Bu durum Bruno Paz için de geçerli. İstatistiklere baktığımız zaman, ofansif oynatmayı seven biriyim. Atağı ve hücumu seviyorum. Bunu Gaziantep FK ve İstanbulspor maçlarında görebilirsiniz."