Konya'da uyguna ayakkabı satılacak!
Konya'da ayakkabı kermesi açıldı. Çanta ve temizlik ürünlerinin de satışa çıktığı kermes 19 Mayıs Pazartesi gününe kadar açık kalacak.
Ayakkabıcılar Sanayi Derneği, Ayakkabıcılar Odası, Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve ayakkabı üretimi yapan esnaf el ele vererek okul ve öğrencilere destek amacıyla düzenlenen kermesin açılışını Konya Valisi İbrahim Akın, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve KONESOB’a bağlı Oda Başkanları yaptı.
Vali Akın ve beraberindeki heyet, kermes alanındaki incelemelerinin ardından, Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yer alan teorik ve pratik eğitim alanlarını gezdi.
Kermese katkıda bulunan tüm Aykent sanayici esnafına teşekkür eden Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammet Acar ve Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Özer, 19 Mayıs’a kadar açık kalacak kermese tüm Konyalıları davet etti.