Konya'da acı olay: Müstakil evde çıkan yangında yaşlı çift hayatını kaybetti!

Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen yangında, tek katlı bir evde yaşayan yaşlı çift yaşamını yitirdi. Olay, Dere Mahallesi Çatak Sokak'ta akşam saatlerinde gerçekleşti.

Konya'da acı olay: Müstakil evde çıkan yangında yaşlı çift hayatını kaybetti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre, 75 yaşındaki Ahmet Başal ve 61 yaşındaki eşi Fatma Başal’dan bir süredir haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, evin camını kırarak içeri girdi. Evde küçük çapta bir yangın çıktığı, ancak yoğun dumanın yaşlı çifti etkilediği belirlendi. Sağlık ekipleri, Ahmet ve Fatma Başal’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Konya'da acı olay: Müstakil evde çıkan yangında yaşlı çift hayatını kaybetti!

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olay yeri inceleme ekipleri detaylı araştırma başlattı. Yaşlı çiftin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı tahkikatın sürdüğü bildirildi.