Konya'da Bir Dehşet Daha! Ters Yönden Gelen Sürücü Motorcuya Çarptı, Arabayı Bırakıp Kaçtı

Konya'nın merkez Karatay ilçesi Çimenlik Caddesi'nde, ters yönde ilerlediği iddia edilen bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen feci kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Konya'da Bir Dehşet Daha! Ters Yönden Gelen Sürücü Motorcuya Çarptı, Arabayı Bırakıp Kaçtı

Kalbi duran motosiklet sürücüsüne olay yerinde kalp masajı yapılırken, kazaya neden olan vicdansız sürücünün aracını olay yerinde terk ederek yaya olarak kaçtığı öğrenildi.

Kaza, Doğuş Parkı Önünde Meydana Geldi

Olay, Karatay ilçesi Çimenlik Caddesi üzerinde, Doğuş Parkı önünde yaşandı. Edinilen ilk bilgilere ve görgü tanıklarının iddialarına göre, henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, caddede ters yönde ilerlerken karşıdan gelen motosikletle çarpıştı.

Yaralıya Olay Yerinde Kalp Masajı Yapıldı

Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü yola savrulurken, kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde kalbi durduğu anlaşılan ağır yaralı sürücüye dakikalarca kalp masajı yaptı. Hayata döndürülmeye çalışılan yaralı, durumu kritik olduğu için ambulansla hızla Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis, Aracını Bırakıp Kaçan Sürücüyü Arıyor

Kazanın hemen ardından, vicdansız sürücünün paniğe kapılarak aracını olay yerinde bırakıp yaya olarak ara sokaklara kaçtığı belirtildi. Polis ekipleri, olay yerinde terk edilen araç üzerinde ve çevredeki güvenlik kameralarında inceleme başlatarak, kimliğini tespit etmeye çalıştıkları firari sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir.