Başkan Ustaoğlu Basın Mensuplarını Ağırladı

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile buluştu.

Başkan Ustaoğlu Basın Mensuplarını Ağırladı

Başkan Ustaoğlu, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcisi olan gazetecilerle bir araya gelerek günlerini kutladı ayrıca ilçede gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Başkan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Adile Baysal Kültür ve Sanat evinde düzenlenen programında AK Parti İlçe Başkan Ramazan Arın, MHP İlçe Başkanı Kadir Kocabaş, Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar, Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ve Seydişehir’de faaliyet gösteren basın mensupları katıldı.


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam her yıl olduğu gibi bu yılda kendilerini unutmayan günlerini kutlayarak ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık diledi.


Başkan Ustaoğlu, yaptığı konuşmada gazetecilerin kamuoyunun aydınlatılmasında önemli bir rol oynadığını belirterek “Bugünün anlam ve önemi çok büyük. Sizler gece gündüz demeden halkımızı bilgilendirmek için büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Seydişehir kültürüyle, eğitim seviyesiyle, sosyal yapısı, basın kalitesiyle öne çıkan ve farklılığı olan şehrimizdir. Bugün ilçemizde faaliyet gösteren 3 gazetemizin güçlerini birleştirerek daha güçlü bir şekilde yayın hayatına devam etme kararından mutluluk duyduğumu ve her zaman destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyorum.


Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi için her şartta görevleri peşinde koşan, mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, başta Seydişehir olmak üzere bütün basın çalışanlarının ve gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.


Programa katılan gazeteciler, Başkan Ustaoğlu’na bu anlamlı gün için teşekkür ederek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini kaydettiler.