Başkan Altay'dan sanayide çalışan gençlere destek mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çalışan Gençlik Meclisi üyeleri ve Konya Otomobil ve Motor Spor Kulübü temsilcileriyle bir araya geldiği kahvaltı programında, üretim hayatına katılan gençlerin önemine dikkat çekti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi ve Konya Otomobil ve Motor Spor Kulübü üyeleriyle Anadolu Sanayii'nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Buluşmada konuşan Başkan Altay'ın, belediyecilik anlayışlarında hiçbir kesimi dışlamadıklarını ve gençlik faaliyetlerinin yalnızca öğrencilere değil, tüm gençlere yönelik yürütüldüğünü vurguladığı öğrenildi. Çalışan Gençlik Meclisi'nin örnek çalışmalara imza attığını belirten Altay'ın, üretim yapan gençlerin Türkiye'nin geleceğinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade ettiği aktarıldı. Özellikle eli iş tutan, üretime katkı sağlayan bireylerin günümüz dünyasında daha da değer kazandığına dikkat çektiği kaydedildi.

Altay'ın, sanayide çalışan gençlerin sosyal hayata entegrasyonunu artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü ve bu kapsamda sosyal alanların geliştirilmesi için yeni projelerin hayata geçirileceğini dile getirdiği belirtildi. Üreten bireylerin topluma kattığı değerin farkında olduklarını ifade eden Başkan Altay, gençlerin yaşam kalitesini artırmak için belediye olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini aktardı.

Programda Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Kuyucu ve Konya Otomobil ve Motor Spor Kulübü Başkanı Mustafa Sevgi de yer aldı. Katılımcılara, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin projesi olan Fenni Fırın'da üretilen simitlerden ikram edildiği bilgisi paylaşıldı.

Etkinliğin ardından Başkan Altay'ın, Kuyucu ile birlikte Anadolu Sanayii'ndeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduğu; daha sonra Binkonutlar Form Çarşısı'nda da benzer ziyaretler gerçekleştirdiği belirtildi.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme